Кание Уест определено не може да издържи много време, без

...
Кание Уест определено не може да издържи много време, без
Коментари Харесай

И adidas се отказа от Кание Уест

Кание Уест несъмнено не може да издържи доста време, без да се забърка в някоя нова тягост, която да му донесе проблеми. Той просто обича хората да приказват за него.
 Жулиана Налу, банските FAE и сексапилната рекламна акция на новото гадже на Кание Уест
Колко секси е новото гадже на Кание Уест

Тя е на 24 и е бразилка

След като епизодът с негово присъединяване в " Разговори в бръснарницата " няма да бъде излъчен от The Hollywood Reporter разбираме, че рапърът е понесъл нов удар. Adidas са взели решението да прекратят връзките си с него.

В резултат на това договорът на Кание Уест с компанията е бил преустановен и заплащанията към него ще бъдат спрени. Също по този начин спряно ще бъде и производството на брандираните обувки Yeezy, които също са част от партньорството им.
 Снимка 563173

Причина за крайното решение на adidas са поредицата от антисемитски изявления на Уест в разнообразни изявленията през последните седмици. От компанията настояват, че не толерират сходни изявления, тъй като те са в прорез с възгледите им.

Нови неприятности за Кание Уест

Какво се случва с присъединяване му в " Разговори в бръснарницата "

Разбира се, това им решение ще има своята цена, която съгласно adidas ще бъдат загуби в размер на 250 милиона евро. Миналия месец и мениджърската компанията CAA също прекратиха работата си с Кание Уест поради антисемитските му изявления. MRC пък замразиха документален филм за рапъра, който е бил изцяло приключен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР