Кание Уест използва социалните медии, за да покаже гордо най-новия

...
Кание Уест използва социалните медии, за да покаже гордо най-новия
Коментари Харесай

Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори позира без сутиен в пикантен розов топ след категорични твърдения за брак на приятеля

Кание Уест употребява обществените медии, с цел да покаже гордо най-новия външен тип на брачната половинка си Бианка Ченсори, откакто другар, непосредствен до него, съобщи, че техните бракът няма да продължи.

46-годишният рапър разгласява редица фотоси на 29-годишната си брачна половинка в Instagram, до момента в който тя стои облечена в бледорозово горнище в жанр корсет. На фотосите се вижда по какъв начин Бианка се взира в камерата, до момента в който стои без сутиен, облечена в горнище с бели панделки, които едвам го закопчават. Тя съчета визията с комплект дантелени бели клинове с флорален дизайн и бежови заострени високи токчета.

В първия кадър Бианка се вижда изправена с ръце зад тила, гледайки към камерата, до момента в който във втория тя трансформира погледа си към пода. Третата в лентата показва погледа на Бианка откъм гърба, до момента в който връзките завързват оскъдното облекло.

Щракнете, с цел да следвате Mirror US в Гугъл News, с цел да сте в течение с всички най-нови вести, спортни и развлекателни истории.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Бианка Сен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР