Кание Уест е наел за защита на интересите му Камил

...
Кание Уест е наел за защита на интересите му Камил
Коментари Харесай

Кание Уест е наел адвокатката на Джони Деп

Кание Уест е наел за отбрана на ползите му Камил Васкес, адвокатката, която оказа помощ на Джони Деп да завоюва дело за клюка против Амбър Хърд. Според изданието Васкес, наред с други неща, ще обезпечи юридическа поддръжка за бизнес съдействието на рапъра, съобщи БГНЕС.

Бизнесът на Кание към този момент пострада, откакто рапърът показа тениски White Lives Matter на седмицата на модата в Париж и направи редица неуместни изявления в обществените мрежи, в това число антисемитски. В резултат фешън къща Balenciaga и списание Vogue отхвърлиха да си сътрудничат с Уест.

„ Balenciaga към този момент няма връзка и няма проекти за бъдещи планове, свързани с този актьор “, сподели пред WWD представител на конгломерата Kering, който има Balenciaga, Gucci и Saint Laurent. Съвместната сбирка на Balenciaga и West към този момент изчезна от гамата на формалните бутици и онлайн магазини на марката.

За отхвърли на Vogue да сътрудничи с Кание Уест оповестява Page Six, базирайки се на представител на списанието. „ Търпението на Анна (Уинтур) се изчерпа. Тя даде да се разбере доста ясно на Vogue, че Кание към този момент не е част от вътрешния кръг “, сподели вътрешен човек. Припомняме, че поради многочислени кавги профилът на Кание в Instagram също беше глобен. След това Уест реши да придобие обществената мрежа Parler, известна измежду консерваторите и крайнодесните поддръжници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР