Кандис Бушнел нарича сексът с по-млад мъж “бягство от затвора. Това

...
Кандис Бушнел нарича сексът с по-млад мъж “бягство от затвора.
Това
Коментари Харесай

Защо правим секс с много по-млади мъже?

Кандис Бушнел назовава сексът с по-млад мъж “бягство от пандиза ”.

Това е фаза, в която неотдавна разделена/ разведена по-възрастна жена употребява младия мъж като пресен лъх на пристрастеност и романтика, който като че ли я връща в тийнейджърските й години.

Създателката на “Сексът и градът ” споделя, че има доста приятелки с по-млади мъже. Всички те са си хванали “агнешко ” откакто дълги години са били впримчени в скучна връзка или в тягостен брак, изнемогнал под тежестта на ежедневните отговорности и на проблемите.

Те вършат секс с по-млад мъж, с цел да се върнат стремително в света на романтиката.

“Изведнъж желанието ти да излизаш по клубове и да танцуваш се връща – тези вълнуващи неща, които си правила като доста по-млада ”, написа Кандис Бушнел в Harper’s Bazaar .

“Отново правиш това, което ти е носило тръпка преди да ти се случат всички тези ужасни неща, преди всички тези провалени връзки. Преди да те наранят. ”

 Защо вършим секс с доста по-млади мъже?

Когато една жена каже, че не желае да има деца

Освен това, една прясно разведена жена на 50 бързо открива, че мъжете на нейната възраст не си падат по нея. Те търсят по-млади дами.

Младите мъже обаче не я виждат като похабена от проблемите и непривлекателна. За тях тя е милф, нещо екзотично, жена с опит, а те са жадни да научат повече за секса.

“И въпреки всичко, да правиш секс с по-млад мъж е фаза. Неизбежно този тип връзки се разпадат ”, счита Бушнел.

“В една връзка оня, който има опит и пари, държи контрола. Когато правиш секс с по-млад мъж, ти си този някой. А надълбоко в себе си всяка жена има потребност от равносилен сътрудник ”.

“Бях омъжена за човек, който е с 10 години по-млад от мен, само че се разведох. Сега имам сътрудник на моята възраст ”.

Синдромът на “мъртвите спални ” и изчезва ли световно сексът

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР