Кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив е издигната

...
Кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив е издигната
Коментари Харесай

Славчо Атанасов обедини ВМРО и НФСБ за Пловдив

Кандидатурата на Славчо Атанасов за кмет на Пловдив е издигната публично от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, заяви БНР.

Искрен Веселинов, Вътрешна македонска революционна организация, заяви, че е подписано съглашение за правене на обща управническа стратегия, основаваща се съвсем идентичните стратегии на двете обединения.На номинацията участваха водачът на НФСБ Валери Симеонов, заместникът му Борис Ячев, заместник-председателят на ВМРО-БНД Искрен Веселинов и пловдивският народен представител от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

Тълкуванието на Валери Симеонов е, че с такава първа крачка се демонстрира, че коалиция Обединени патриоти съществува и е действена.

Нужна е смяна, разгласи след номинирането си Славчо Атанасов, съгласно който би трябвало да смени философията и модела на ръководство на Пловдив.

Той предлага на пловдивчани Обществен контракт за почтено, намерено и честно ръководство в 17 точки. Ангажименти Атанасов поема в това число и за цялостна проверка на ръководството на Иван Тотев.

Освен това дава обещание да смени модела на ръководство на общината и да обезпечи цялостна бистрота на публичните поръчки като огромните от тях минават наложително за мнение през прокуратурата. Атанасов дава обещание да извърши огромните инфраструктурни обекти на Пловдив - Модър-Царевец, Водния план, обезпечаване на пътна връзка сред регионите " Тракия " и " Южен ", пробив при Водната палата, опазване на Бетонния мост, Зоологическата градина.

Сред поетите задължения е и обещанието да редуцира администрацията в общината и тя да се усъвършенства, защото - по думите му, в този момент тя е хранилка за избрана партия.

Славчо Атанасов разгласи, че е отворен за поддръжка и от други демократични партии, само че най - към този момент ще разчита на поддръжката на пловдивските жители.

Припомняме, че Славчо Атанасов е член на НФСБ и все още народен представител от Обединени патриоти.

На локалните избори през октомври 2007 година Славчо Атанасов е кандидат-кмет на ВМРО-БНД за град Пловдив, подсилен от ГЕРБ и други десни обединения, които печели още на първи тур с близо 53% поддръжка.На идващите избори, през 2011 година, към този момент повдигнат от партия " Вяра, морал, родолюбие, отговорност - Национален блян за единение " (ВМРО-НИЕ) се явява на балотаж с претендента на ГЕРБ Иван Тотев.През 2014 година е определен за депутат от листата на коалиция Патриотичен фронт (НФСБ и ВМРО).

На локалните избори през 2015 година е още веднъж претендент за кмет на Пловдив, само че губи на балотаж от Иван Тотев.

Завършил е Висшето Военно Артилерийско учебно заведение - Шумен с чин старши лейтенант, офицер от запаса, също така е и правист, член на Пловдивската адвокатска гилдия. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР