Кандидатурата на проф. Анастас Герджиков е на коалицията ГЕРБ-ДПС. Такова

...
Кандидатурата на проф. Анастас Герджиков е на коалицията ГЕРБ-ДПС. Такова
Коментари Харесай

Александър Маринов: Кандидатурата на проф. Герджиков е на ГЕРБ и ДПС

Кандидатурата на проф. Анастас Герджиков е на обединението ГЕРБ-ДПС. Такова мнение изрази проф. Александър Маринов, ръководител на Стратегическия съвет към президента,по NOVA NEWS.

" Проф. Анастас Герджиков е почитан академик и с научен престиж, само че това не е задоволително, с цел да е добър претендент в дадена акция. Характерът на неговата кандидатура и силите, които го поддържат, я вършат мъчно защитима, без значение от персоналните качества ", разяснява проф. Маринов.

Той напомни, че макар оповестяването на кандидатурата като надпартийна, ГЕРБ стоят за нея, а от Движение за права и свободи към този момент са оповестили, че на втори тур ще поддържат точно проф. Анастас Герджиков.

Професор Маринов съобщи още, че поддръжката на Движение за права и свободи за президента Радев преди пет години не е била желана и договаряна, а и не е била основна. А той е уверен, че има сделка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи за актуалната поддръжка за проф. Герджиков.

Според Маринов за професор Анастас Герджиков ще гласоподават хора, които нямат възражения към предходния модел на ръководство, корупцията и злоупотребите с власт.

" Кандидатурата на ректора на Софийския университет не се приема еднопосочно в образователното заведение ", счита още ръководителят на Стратегическия съвет на Румен Радев. Това било обикновено, като се има поради какъв брой хора от университета са взели участие в митингите предходната година
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР