Кандидатстването за престижната международна награда за иновации в потребителския сектор

...
Кандидатстването за престижната международна награда за иновации в потребителския сектор
Коментари Харесай

Кандидатстването за Продукт на годината 2019 е отворено

Кандидатстването за влиятелната интернационална премия за нововъведения в потребителския бранш " Продукт на годината 2019 "  вече е отворено.

Компаниите могат да заявят присъединяване в програмата посредством регистрационната форма онлайн тук.

Номинираните артикули и услуги би трябвало да са стартирани на българския пазар през последните 18 месеца (след юни 2017 г.) и да показват иновация в своята функционалност, състав, дизайн, опаковка и други

Кандидатствалият продукт/услуга може да бъде изцяло нов(а) на пазара или да бъде добавена потребна иновация към към този момент действителен. Не е наложително нововъведението да е революционна, задоволително е да прави живота на потребителите по-добър, по-лесен и по-здравословен, показват уредниците.

Компаниите, които подадат своите кандидатури до 31 август 2018 година, ще получат 10% отстъпка от посочените такси. Крайният период за присъединяване е 21 декември 2018 година

В " Продукт на годината "  се прави най-голямото изследване за нововъведения в потребителския бранш на обособените пазари. Следвайки неповторимата методология на програмата, Nielsen Bulgaria осъществя това проучване посредством национално представителна извадка на популацията – проучването отразява мнението на цялата нация, а не на група клиенти на медии или на доброволци.

Победителите се дефинират само вследствие на потребителския избор. Във всяка обособена категория спечелилият е единствено един и той получава за една година извънредно лиценза на премията " Продукт на годината "  и опцията да промотира своя успех, като употребява аленото лого безкрайно в маркетинговия микс на продукта или услугата.

Основана преди повече от 30 години във Франция, Voted Product of the Year | " Продукт на годината "  оперира в над 40 страни с една и съща цел: да насочи потребителите към най-новите оферти на пазара и да отличи производителите за качеството и нововъведенията, осъществени в продуктите им. Същевременно премията е мощно обръщение към потребителите и дистрибуторите и е дейно средство за поощряване на продажбите. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР