Кандидатстването за Националните награди на Съвета на жените в бизнеса

...
Кандидатстването за Националните награди на Съвета на жените в бизнеса
Коментари Харесай

Стартира кандидатстването за Националните награди на Съюза на жените в бизнеса в България

Кандидатстването за Националните награди на Съвета на дамите в бизнеса към този момент е отворено. За втора поредна година събитието ще отличи вдъхновяващи достижения за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване на работното място и в обществото. То се провежда от  Съвета на дамите в бизнеса в България (СЖББ) в партньорство с Европейската капиталова банка (ЕИБ).

„ Mногообразието, равнопоставеността и приобщаването се свързват с по-бързо икономическо развиване, по-високи приходи, по-ефективен бизнес, по-устойчиво потребление на естествените запаси и като цяло, с по-мирни и по-стабилни общества. Европейска инвестиционна банка, банката на Европейския съюз, работи за равенството сред половете, приветства многообразието и предизвиква по-осъзнатото овластяване на способните дами – бизнесмени и мениджъри. Затова и още веднъж ще подкрепим Съвета на дамите в бизнеса в България за връчването на Национални награди за вдъхновяващи достижения за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване. Радваме се, че през 2023 година особено внимание ще бъде отделено и на интеграцията на младежите и реализирането на капацитета им в България.  Убедена съм, че самодейността ще помогне на България да бъде по-успешна и по-справедлива страна, в която надарените хора имат късмет без значение от своя пол, възраст или различност “ споделя Лиляна Павлова, вицепрезидент на Европейската капиталова банка. 

„ С националните награди за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване, които следва да връчим за втора година дружно с нашите сътрудници от Европейска инвестиционна банка, още веднъж ще разпознаваем положителните образци в бизнеса. Но по-важно от това е, че ще разкажем историите и ще представим същински работещи практики, които могат да бъдат възприети и въведени в още по-широк кръг компании в интерес на цялото ни общество “, споделя Цветанка Минчева, ръководител на Управителния съвет на СЖББ и основен изпълнителен шеф на „ УниКредит Булбанк “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР