Кандидатките за титлата Мисис Бургас 2018 г преминаха през първия

...
Кандидатките за титлата Мисис Бургас 2018 г преминаха през първия
Коментари Харесай

Изследваха кандидатките в Мисис Бургас за онкологични заболявания

Кандидатките за купата Мисис Бургас 2018 г минаха през първия стадий от цялостни профилактични прегледи за рак. Кандидатките за короната бяха прегледани от доктор Тодор Ангелов, който е основен доктор на отделението по онкохирургия към Комплексен онкологичен център- Бургас. На участничките в състезанието бяха направени ехографски проучвания, за ранна диагностика и профилактика за рак на гърдата. Това е първият стадий от профилактичните прегледи, които регионалния онкологичен център обезпечава на участничките в състезанието Мисис Бургас 2018 година Следващата седмица, кандидатките за купата ще преминат и гинекологични проучвания за предварителна защита и ранна диагностика за рак на шийката на матката.

Кампанията на състезанието Мисис Бургас 2018 г, взаимно с Комплексен онкологичен център- Бургас е да се покаже съпричастност към болните от подлата болест рак. Целта, също по този начин, е да разпространява предварителната защита на болестта и да напомни, че ранната диагностика избавя живот.

Инициативата за ранна диагностика и предварителна защита против рака се организира и в памет на Мисис Бургас " Юнивърсел “ 2017 г – Донка Стоянова, която загуби тежката борба с заболяването в края на предходната година.

Конкурсът Мисис Бургас 2018 г ще се организира в петък от 19.30 ч в Гранд хотел и СПА " Приморец “. Той се организира за трета, поредна година в морския град. Водещи на формалното събитие ще бъдат чаровната Гери Дончева и гласът на Българското Национално радио- Георги Янакиев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР