Кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, ръководството на

...
Кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, ръководството на
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Костенец Йордан Ангелов: За мен Костенец е кауза, с екипа ми ще променим облика на общината

Кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, управлението на ГЕРБ-Костенец, симпатизанти и другари дадоха формален старт на акцията за локалните избори в гр. Костенец. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.



Всички те се сплотиха към потребността от повишение на виталния стандарт на популацията, привличане на огромни капиталови планове в района и възстановяване на инфраструктурата на територията на общината.



По – късно в храма „ Св. Архангел Михаил” отец Николай отслужи водосвет за здраве, благополучие и сполучлива предизборна акция. Той пожела на претендента за кмет на община Костенец Йордан Ангелов да бъде почтен и виновен към хората, да не дава обещание, а да работи крепко в името на една просперираща община.



От своя страна кандидат-кметът Ангелов съобщи, че за него Костенец е идея и че се впуска в надпреварата с гордо вдигната глава. Той е убеден, че дружно със своя екип ще работят крепко и ще дадат най - положителното от себе си, с цел да трансформират образа на общината.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР