Кандидатите за народни представители призоваха към активност в изборния ден

...
Кандидатите за народни представители призоваха към активност в изборния ден
Коментари Харесай

Инж. Петър Кънев: Трябва да върнем нормалността в държавата

Кандидатите за народни представители приканиха към интензивност в изборния ден

Кандидати за народни представители от листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ организираха предизборна среща в Клуб на пенсионера към Пристанище Бургас. Водачът на листата на социалистите за Втори многомандатен изборен регион инж. Петър Кънев направи къс разбор на политическата конюнктура в страната. Той подчертава върху това, че е нужно да се върне нормалността в страната и разяснява, че не би трябвало да се позволява осъществяването на опити във връзка с ръководството на страната. Водачът на листата обърна внимание и на комплицираната интернационална конюнктура. Инж. Кънев акцентира, че бъдещото ръководство на България може да бъде поверено само и единствено на хора знаещи и можещи, хора, които отстояват националните ползи.

Тодор Байчев, който е на второ място в листата на обединението за идните избори срещна присъстващите с съществени акценти от предизборната платформа на „ Българска социалистическа партия за България “. Той съобщи, че измежду един от значимите цели на Българска социалистическа партия за в бъдеще остава разрешаването на казуса с преизчисляване на пенсиите. Байчев приказва по въпроси, свързани с стопанската система и означи най-неотложните тематики, по които е нужно да бъде открита ясна позиция.

Инж. Паруш Парушев, който е на трето място като претендент за народен представител, също разяснява икономическа проблематика. Той даде съответни образци за това какво е нужно да се направи незабавно след изборите в кратковременен в дълготраен проект, с цел да се реализиран забележими резултати и дейно да бъдат позволени проблеми, стоящи пред възрастните хора и пред обществено уязвимите жители.

Областният координатор на Българска социалистическа партия инж. Живко Господинов, който е на двадесет и пето място в листата на социалистите благодари на домакините за топлото посрещане и увери, че социалистите отговорно одобряват поетите пред гласоподавателите задължения. Той напомни, че пред последните години представителите на обединението не са изменили на своите симпатизанти и на хората, които са им се доверили, не са влизали в сглобки и сделки, по този начин, че да ги разочароват.

Кандидатите за народни представители приканиха към интензивност в изборния ден и за поддръжка с бюлетина номер 24.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР