Кандидатите от управляващата партия грузинска мечта - Демократична , печелят,

...
Кандидатите от управляващата партия грузинска мечта - Демократична , печелят,
Коментари Харесай

Кой спечели изборите в Грузия?

Кандидатите от ръководещата партия грузинска фантазия - Демократична, печелят, след броене на данни от всички изборни секции , всичките 17 едномандатни изборни региони в Грузия, където в събота се организира вторият кръг на парламентарните избори. Това се потвърждава от данни, оповестени на уеб страницата на ЦИК на Грузия, написа БГНЕС.
В събота в републиката се организира вторият кръг на парламентарните избори в 17 от 30 едномандатни изборни региони, осем от които се намират в Тбилиси. Първият кръг се организира на 31 октомври. Според ЦИК ръководещата партия тогава е спечелила 48,22% от гласовете и също по този начин е спечелила 13 едномандатни изборни региона. На второ място беше опозиционният блок “Обединена съпротива " Сила в единение ", част от която е партията Обединено национално придвижване, учредена от някогашния президент Михаил Саакашвили. Блокът завоюва 27,18%.
 Съединени американски щати са подготвени да оказват помощ на Грузия за евроатлантическите връзки Съединени американски щати са подготвени да оказват помощ на Грузия за евроатлантическите връзки
Съединени американски щати са подготвени да оказват помощ на Грузия за задълбочаването на нейните евроатлантически връзки и укрепването на демократичните институции. Т...
Вторият кръг се състоя на фона на протест на опозицията , която не признава резултатите от първия кръг, както бе маркирано по-рано от изпълнителния секретар на Грузинска фантазия Иракли Кобахидзе. Ообщо партията ще получи 90 от 150 мандата в новия парламент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР