Кандидатите от листата на Демократична България се срещнаха с гражданите

...
Кандидатите от листата на Демократична България се срещнаха с гражданите
Коментари Харесай

Демократична България е общността на хората, които искат повече Европа в България

Кандидатите от листата на Демократична България се срещнаха с жителите на гр. Варна. В срещата взеха присъединяване съпредседателят на обединяването Атанас Атанасов, водещият претендент Радан Кънев, вторият в листата Стефан Тафров, дружно с госпожа Албена Симеонова, лидер на листата от квотата на Зелено Движение, Емил Георгиев, Димитър Филипов, Стоян Михалев, както и претендентът от град Варна – Павел Попов.

В обръщението към варненци, дипломатът Стефан Тафров и водещ претендент на „ Да, България! “ в общата листа на Демократична България, с преференция 102 означи: „ Трябва да ви кажа, че на всякъде в България, хората ми споделят „ писна ни от корупция, писнало ни е от тези, които се сменят във властта Българска социалистическа партия, ГЕРБ, Движение за права и свободи, по този начин наречените патриоти. “ И аз им споделям - тези с жилищата, тези с „ къщите за тъщите “, те не са при нас във Демократична България. При нас са хората с езици, с експертиза, с решителност да обезпечат, че България ще има мощен и висок глас в мощна Европа. “ Той акцентира, че един от главните му цели ще бъде медийната независимост като съществена причина за свободно и проспериращо общество, с цел да може жителите да взимат осведомени решения, а не манипулирани.

Водачът на листата, Радан Кънев с преференция 101, добави: „ Основната изгода от европейското участие за всеки обособен българин, е опцията да откъсне себе си, бизнеса си, децата си и даже ваканцията си от България. Това е удивително печален факт, само че би трябвало да го погледам и като опция. Какво е в същина Европа? По-добри приходи, добра градска среда, чиста с чист въздух, качествена храна, положително обучение, положително опазване на здравето, положително качество на човешкия живот, почитание към индивида и към неговата персона, ценене сред хората, ценене на всяка персона, независимост за бизнеса, независимост за индивида, това е Европа. И ужасното е, че се постанова да я търсим отвън рамките на границите на личната си страна, а имаме опция да се възползваме от отворените граници. И кое е това, което го има на няколкостотин километра, в западна посока, а го няма тук? Коя е изчезналата частица, какво се къса? Преди всичко Европа е господство на закона. И това е нещото, което го има другаде, а го няма тук. Целта ни е да върнем България в Европа, посредством върховенството на закона, с цел да може останалите богатства, които свързваме с европейската цивилизация, да бъдат част от нашето всекидневие. “

На 26 май гласувайте с бюлетина номер 13 за Демократична България.

Албена Симеона, трета в листата на Обединението, изясни какъв е фокусът на нейната активност и мотивацията, която я е довела до претендент за европейски визиите:
„ Причината да съм тук, в тази листа е, че средствата в околната среда и земеделието идват 100% от Европейски Съюз. За жал повече от 80% от тези средства отиват в по-малко от 3% от българските фермери, които не живеят в селата. Програмата е за развиване на селските региони, само че тя не отива в селските региони. Средствата би трябвало да отиват в дребните, междинните и фамилните фермери, при животновъдите и пчеларите. Истинските зелени, хората с мисъл за природата и за бъдещето на децата ни, сме тук в Демократична България. Не може зелена групировка да прокламира нуклеарна енергетика и внедряване на ГМО, да желае понижаване на Натура 2000. Чрез Демократична България всеки един малък аграрни производител ще бъде предпазен. “
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР