„Кандидатите на ГЕРБ можем да се справим много по-добре от

...
„Кандидатите на ГЕРБ можем да се справим много по-добре от
Коментари Харесай

Ева Майдел: Можем да се справим много по-добре от опонентите ни

„ Кандидатите на ГЕРБ можем да се оправим доста по-добре от съперниците ни в Европейския парламент. Доказахме през миналите 5 години, че сме умел и упорит европейски тим и през днешния ден заставаме пред българските жители със своите действителни достижения и резултати. В листата на Българска социалистическа партия доминират европейските дилетанти, а ние сме чудесно разпознаваеми в Брюксел и пред нас затворени порти в европейската политика няма. ГЕРБ е единствената партия, която може да подсигурява праволинейно пътя на България към една по-стабилна и фактически обединена Европа. “ Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел при диалог с жители от област Велико Търново на 4 май 2019 година

Българският евродепутат се срещна с жители от Велико Търново, Пчелище, Първомайци, Павликени и Поликраище.

Ева Майдел има информативен офис в района и през последните пет години реализира редица начинания в региона. Тя откри рибарски шампионат на езеро „ Света гора “, чието осъществяване поддържа от основаването му преди две години. „ Населените места в област Велико Търново ще са от най-печелившите от довършването на автомагистрала Хемус до 2023 година, което беше обезпечено от държавното управление на Бойко Борисов със заделянето на над 1 милиард лв. от бюджета и възлагане на поръчката. Изграждането на другите автомагистрали в странат потвърди, че към тях се отварят доста нови производства и работни места, приходите порастват. Регионът няма да има проблем със задържането на младежите, което е най-ценното ", добави Ева Майдел.



„ Изключително значимо за всички е кой ще пази ползите на районите в идващия Европейски парламент, тъй като виждаме, че европейски средства към този момент са вложени и в най- дребните обитаеми места”, сподели кметът на Велико Търново Даниел Панов. Той напомни, че в остарялата столица образованието е все по насочено към действителните потребности на бизнеса, като принос за това има и изследването по тематиката, което кметът Панов и Ева Майдел взаимно направиха през 2015 година.

По думите на Панов, Ева Майдел е един от най-активните български евродепутати. Той акцентира, че фрапантното понижаване на цените на телефонните диалози в Европейски Съюз и на таксите за парични преводи в евро са точно нейна заслуга.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР