Кандидатите на „БСП за България в Ямболска област тръгват единни

...
Кандидатите на „БСП за България в Ямболска област тръгват единни
Коментари Харесай

Кандидатите на БСП в Ямболска област тръгват единни към успеха на местните избори

Кандидатите на „ Българска социалистическа партия за България " в Ямболска област потеглят единни към триумфа на локалните избори. Те алегорично откриха акцията с конференция навън, каквато акция имат намерение да водят.
„ Има символика в номера, с който ще се явяват всички претенденти на „ Българска социалистическа партия за България " в района - 56. Общините са пет, разчитаме на отлична оценка шест от гласоподавателите във всяка община, тъй че номер 56 ще е благополучен за Българска социалистическа партия в област Ямбол ", сподели зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин. Той посочи, че Българска социалистическа партия ще води положителна капания, обърната към хората, един диалог за хрумвания, за това накъде да се развиват общините в област Ямбол. " Нашите претенденти са положителни хора, с опит, готови, една част от тях в продължение на години към този момент управляват своите общини сполучливо и за следващ път се обръщат към гласоподавателите, с цел да получат доверие, а други влизат в една нелека борба, с цел да изградят един по-добър живот и да дадат вероятност за общините и за хората, които живеят в тях ", посочи още той.

„ Моето присъединяване в предизборната конкуренция е израз на желанието ми да вложа сили и умения нашият град да бъде прекрасен, организиран и комфортен за живеене, а хората в него да се усещат ценени и предпазени ", сподели претендентът за кмет на Ямбол Катя Георгиева. Тя посочи, че всички са уверени, че Ямбол се нуждае от смяна, само че тази смяна не минава през отказване или заличаване на постигнатото. „ Промяната би трябвало да засегне механизмите на ръководство и преразпределението на публичните запаси. Ямбол се нуждае от нова сила и нов метод на ръководство, с цел да бъдат уверени хората, че тяхното мнение се зачита, че техните претенции ще бъдат в дневния ред на локалната власт, че налозите им ще бъдат правилно и заслужено употребявани ", добави още Катя Георгиева.

Катя Георгиева показа и присъстващите двама претенденти за съветници, представители на младото потомство в Българска социалистическа партия - вторият в листата - доктор Райно Георгиев и третият - Красимир Йорданов.

Кандидатът за кмет на Елхово Стоянка Маджарова която е инженер, от 30 години работи като шеф в дружество за чугунолеене. „ Професията, която съм избрала, потвърждава, че аз съм един мощен човек, който може да успее и е привикнал да побеждава ", добави тя и посочи, че миналите 12 година са посочили, че същинската градивна смяна към по-добро е неотложна в Елхово, а всяко едно отсрочване е безвъзвратна загуба. Като проблеми на общината тя уточни, че Елхово обезлюдява с огромни темпове. Той не е по-чист, нито по-подреден, нито по-уютен.Стоянка Маджарова изясни, че в листата за общински съветници са включени експерти от всички области, хора, които знаят и могат и които са се потвърдили във времето със своите благоприятни условия. Водач е Татяна Дюлгерова, шеф на Бюрото по труда в Елхово, ендокринологът доктор Мария Атанасова и дългогодишният общински консултант Стоян Овчаров. Като ръководител на общинската организация на Българска социалистическа партия Стоянка Маджарова е поела отговорността да се кандидатира за кмет и съобщи, че като кмет ще отстрани високомерието и надменното отношение към жителите, ще следи прецизно мечтаната промяна за висококачествено административно ръководство.

Кандидатът на Българска социалистическа партия за кмет на Стралджа е Йордан Койчев. За себе си той описа, че е приключил приблизително обучение в Ямбол, полувисше в Учителския институт в Ямбол, а висше във ВМИ - София - компетентност „ Транспорт и енергетика ". 15 година е работил в Учителския институт, а от 20 година е шеф на частна компания в Лозенец. По думите му, задачата му като претендент за кмет е общината да подсигурява положително обучение, налично опазване на здравето, добра инфраструктура, само че дефинира като максимален проблем на Стралджа голямото разделяне. " Даже във въздуха на Стралджа има напрежение. Убеден съм, че в случай че нашите съграждани ни гласоподават доверие, ние ще успеем да преодолеем това разделяне, да обединим силите и експертизата на всички наши съграждани, с цел да създадем живота по-добър - през днешния ден по-добър от през вчерашния ден и на следващия ден по-добър от през днешния ден ", сподели още Йордан Койчев.

Листата за общински съветници на Българска социалистическа партия в Стралджа е баланс сред млади и амбициозни хора и сред хора с рутина, които имат опит, изясни претендентът за кмет. Водач на листата е Янко Добрев, втори е Койчо Тончев. Той ги дефинира като младежи, специалисти в своята област.
Българска социалистическа партия в Ямболска област разчита на своите сполучливи кметове. Кандидатът за пети мандат за кмет на община „ Тунджа " Георги Георгиев изясни, че мотивацията да взе участие още веднъж в изборите я дават хората, най-много със свършеното за тях, с цел да може то да продължи. Той посочи, че реализирано през 16-те години е дело на екипния метод на работа и тъй като триумфите са се случили дружно с хората на община „ Тунджа ", а поръчката за нов мандат приема като поредна битка за по-добрата визия на община „ Тунджа " и по-добрия живот на хората в общината.

Георги Георгиев показа още, че спецификата на общината - огромна територия и 44 обособени обитаеми места, основава компликацията за обединяване и работа в една посока като единна общественост, само че очевидно те все по-добре го вършат и по тази причина хората свързват вярата си за по-добър живот с тях. „ През последните 9 години всичко, което „ Тунджа " е постигнала е с помощта на личните си сили и благоприятни условия без височайши дарове на държавни управления и министерства. И по тази причина е още по-ценно ", сподели още Георги Георгиев. Той показа листата и изрази вяра, че този път ще извоюват и болшинство в Общинския съвет.
Българска социалистическа партия „ Тунджа " издига претенденти за кмет в 19 села, а в 4 села поддържа самостоятелни претенденти.

Рекордьорът на Българска социалистическа партия, с шест мандата като кмет - претендентът за кмет на Болярово Христо Христов съобщи, че осъзнава, че когато си работил толкоз доста години - 24, трупаш и негативи, само че посочи като огромна заслуга, че са съумели да запазят статута и целостта на една дребна гранична община, каквато е Болярово. „ Не ни спря нито чумата по овцете и по свинете, нито нищо, тъй като нашит хора имат огромен дух ", сподели той и разясни, че с подреждането на листата Българска социалистическа партия в Болярово потвърждава, че се отваря. Средната възраст е 46 година, от 11 претенденти, 4 са гражданска квота, един е съдружен сътрудник. Председателят на партията е едвам в средата на листата - на пето място, отстъпвайки път на по-младите. Българска социалистическа партия - Болярово си слага за цел още на първи тур да имат кмет на община, кметове на селата Стефан Караджово и Мамарчево и най-малко 8 съветници.

На регионалното показване на Българска социалистическа партия участваха и народните представители Николай Пенев и Петър Кънев, регионалният водач Митко Андонов и членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Атанас Мерджанов, който посочи, че претендентите за кметове на общини в Ямболско имат доста потенциал, доста опит, само че най-важното, което ги отличава, е духът и обществената угриженост.

Нашата задача е пет победи в петте общини, сподели в умозаключение Кристиан Вигенин и пожела триумф на всички.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР