Кандидатирам се кмет на Район „Младост“ с ясната идея, че

...
Кандидатирам се кмет на Район „Младост“ с ясната идея, че
Коментари Харесай

Мария Цветкова: 117 дка зелени площи в Младост са застрашени

Кандидатирам се кмет на Район „ Младост “ с ясната концепция, че нашият Район се прочу през последните години със своите проблеми. Кандидатирам се точно поради това, че проблемите не са решени. Това съобщи в студиото на ФАКТИ претендентът за кмет на „ Младост “ от ВМРО-БНД Мария Цветкова.

„ За 3-годишното ръководство на Десислава Иванчева не виждам нещо да се е подобрило в Района, остават проблемите със зелените площи, остава казусът с презастрояването, в действителност тя се изявяваше малко повече като човек, който стачкува, в сравнение с да ръководи действително. Това би трябвало да стане посредством съответни решения и стратегии “, сподели Цветкова.

„ Застроеното към този момент е реалност. Проблемът не може да бъде решаван със задна дата. Заедно с Карлос Контрера изчислихме, че в „ Младост “ има 117 дка зелени площи, които са евентуално застрашени от застрояване, тъй като са благосъстоятелност на частни лица. Те имат правото, в случай че дават отговор на законовите условия, да строят. Как може да се предотврати това – изчислихме, че са нужни 57 млн. лв., с цел да бъдат изплатени тези 117 дка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР