Кандидатът за вътрешен и правосъден министър от несполучилите проекто правителства

...
Кандидатът за вътрешен и правосъден министър от несполучилите проекто правителства
Коментари Харесай

Петър Илиев вече не е част от Има такъв народ

Кандидатът за вътрешен и правосъден министър от несполучилите проекто държавни управления на "Има подобен народ " към този момент не е част от партията. Това излиза наяве както от премахването му от формалната интернет страница на Има Такъв Народ, по този начин и от думите на основния й секретар Виктория Василева.

"Случилото се с Петър Илиев е затворена страница, той не попада в погледа напред на Има Такъв Народ ", разяснява пред "Дневник " Василева в отговор на въпрос за фигури в вероятно ново държавно управление. "Начинът, по който ще протекат диалозите за последващо държавно управление евентуално ще бъде изцяло друг ", изясни тя. "Останахме неразбрани ", разяснява още основният секретар на "Има подобен народ ".
"Понякога би трябвало да създаваш разпоредбите, ние се опитахме да покажем други правила, явно те не бяха възприети и може би по тази причина сега плащаме тази политическа цена и сме обругани и охулени от всички. Като че ли доста бързо всички не помниха ГЕРБ, чекмеджетата, кюлчетата, пачките, доста бързо. "Има подобен народ стана комфортният зложелател ", сподели още Василева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР