Кандидатът за президент от Демократическата партия заяви, че е отказал

...
Кандидатът за президент от Демократическата партия заяви, че е отказал
Коментари Харесай

Байдън обвини Тръмп, че не прави нищо за овладяване на пандемията

Кандидатът за президент от Демократическата партия съобщи, че е отказал да усили напъните за битка с даже откакто самият той е дал позитивна проба. Той упрекна американския президент, че „ не прави нищо " за възстановяване на обстановката за американците.
" Ние сме в обстановка, в която имаме над 210 000 души починали и какво прави той? Нищо. Той към момента не носи маски ", сподели Байдън по време на телевизионна полемика, извършена онлайн по ABC, до момента в който Тръмп участваше в конкурентно телевизионно шоу, предавано по друга телевизионна мрежа - NBC, съобщи БГНЕС, цитирайки Агенция Франс Прес.
77-годишният вицепрезидент се появи въздържан и приказва непосредствено с гласоподавателите в зала във Филаделфия, излагайки причини за свалянето на Тръмп на изборите на 3 ноември.
Тонът му беше в внезапен контрастност с този на Тръмп, който изглеждаше прекомерно разчувствуван, говорейки против демократите и обсъждаше тайни теории с аудиторията по време на своето събитие.
Байдън сподели, че е предизвестил при започване на 2020 година, че " това (коронавирусът), е сериозен проблем ".
 Холивудски звезди против NBC поради Тръмп Холивудски звезди против NBC поради Тръмп
Над 100 холивудски звезди, измежду които Барбра Стрейзънд, Бен Стилър, Джулия Луис-Драйфус, Дж. Дж. Ейбрамс, Джулиан Мур, Аарон Сорк...
" Тръмп отхвърли, сподели, че не е ", съобщи Байдън. „ По-късно научихме, че той добре е знаел какъв брой съществено е това “.
" Той сподели, че не е споделил на никого, тъй като се опасява, че американците ще изпаднат в суматоха. Американците не се паникьосват. Той се паникьоса ", съобщи Байдън.
Той дойде в залата с маска, когато седна на сцената на безвредно обществено разстояние от модератора Джордж Стефанопулос.
Преди двете телевизионни събития, излъчени едновременно над 100 холивудски звезди изпратиха сериозно писмо до NBC, в което приканиха презентацията на Тръмп да се излъчи по друго време от тази на Байдън, тъй че американците да могат да гледат и двете изяви на кандидатите за президентския пост. Сред подписалите писмото бяха звезди като Барбра Стрейзънд, Бен Стилър, Джулия Луис-Драйфус, Дж. Дж. Ейбрамс, Джулиан Мур, Аарон Соркин и доста други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР