Кандидатът за президент на републиканците Крис Кристи каза във вторник,

...
Кандидатът за президент на републиканците Крис Кристи каза във вторник,
Коментари Харесай

Кристи казва, че RNC блокира планирана съвместна дискусия с Рамасвами на Fox

Кандидатът за президент на републиканците Крис Кристи сподели във вторник, че Националният комитет на републиканците е блокирал планувана взаимна изява със противника Вивек Рамасвами по Fox News.

„ Когато RNC стопира диалозите сред претендентите да се случват, това е същинска причина за безпокойствие “, сподели някогашният губернатор на Ню Джърси в изказване, добавяйки, че претендентите са били застрашени от изключване от третия президентски спор на Републиканската партия в Маями, както и от бъдещи диспути.

Рамасвами отговори на RNC, блокирайки появяването, като подлага на критика втория републикански спор от предходната седмица в Калифорния като „ срам “ и упрекна партията, че организира „ посредничен и манипулиран развой на номиниране “.

Дебатът в Калифорния беше придружен от спирания, секване и продължителни кавги сред претендентите и модераторите по отношение на времето за изявление. Траекторията на процеса на номиниране на републиканците през 2024 година наподобява малко евентуално да е била съществено изменена от двата дебата до момента, като някогашният президент Доналд Тръмп, който пропусна и двете срещи, към момента се счита за любимец за номинацията на Републиканската партия.

Републиканските претенденти за президент стоят зад своите сцени по време на републиканския примитивен спор за президент, проведен от FOX Business Network и Univision, сряда, 27 септември 2023 година, в президентската библиотека на Роналд Рейгън в Сими Вали, Калифорния (AP Photo/Mark J. Terrill) Републиканските претенденти за президент стоят зад своите сцени по време на примитивен спор на Републиканската партия, проведен от FOX Business Network и Univision, сряда, 27 септември 2023 година, в президентската библиотека на Роналд Рейгън в Сими Вали, Калифорния (AP Photo/Mark J. Terrill) Марк Дж. Терил/АП

CNN се обърна към RNC за коментар.

За да вземат участие в дебатите на RNC, претендентите би трябвало да се съгласят да не вземат участие в такива, които не са утвърдени от RNC по време на акцията.

Появата сред Кристи и Рамасвами трябваше да се състои в 18 часа. ET във вторник по Fox News с Брет Байер като водещ.

Говорителят на акцията на Christie Карл Рикет удостовери пред CNN, че в този момент се чака Кристи и Рамасвами да седнат за поредни изявленията по Fox.

Politico първи заяви за новия проект за изявление.

Тази история е обновена с спомагателна информация.

Грегъри Криг от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР