Кандидатът за президент на Франция Марин Льо Пен изрази желанието

...
Кандидатът за президент на Франция Марин Льо Пен изрази желанието
Коментари Харесай

Марин Льо Пен иска да се запазят регулирани цени на електроенергията и газа

Кандидатът за президент на Франция Марин Льо Пен изрази желанието си да " резервира контролирани цени " и да " излезе от контролирания пазар на електрическа енергия и газ " . " Ние сме на европейски пазар на електрическа енергия и затова цената на електрическата енергия зависи от цената на газа. Трябва да се измъкнем от този пазар. Аз бих поддържала контролирани цени през днешния ден ", сподели тя за Franceinfo.

" Нямаме доста ниски цени на електрическата енергия, тъй като влязохме в европейския пазар на електрическа енергия, където плащаме за грешките, позволени от Германия ", сподели още претендентът за крайната десница. " Трябва да работим всеобщо в региона на покупателната дарба и силата, а освен на горивата -горива, мазут, ток, газ ", аргументира се тя пред Franceinfo тази заран.

През последните месеци предложих мярка, която е мярка за всички, а точно понижаване на Данък добавена стойност от 20% на 5,5% върху цените на силата и горивата , сподели тя. Освен това предлаганите от Льо Пен ограничения разрешавали да се понижи цената на литър бензин от 35 цента на 50 цента. " Струва 12 милиарда и го одобрявам изцяло, тъй като считам, че силата е съществена нужда.

Не желая французите да имат избор сред хранене и отопление, какъвто е казусът за мнозина през днешния ден ", счита Льо Пен. Тези пари щели да се покрият от разноските за миграция.
 На фона на вяла акция във Франция Макрон е любимец
На фона на вяла акция във Франция Макрон е любимец

Предизборната конкуренция е засенчена от войната в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР