Кандидатът за президент на БФС Георги Градев направи няколко скандални

...
Кандидатът за президент на БФС Георги Градев направи няколко скандални
Коментари Харесай

Градев: Има договорка Касабов да се откаже в полза на Георги Иванов

Кандидатът за президент на БФС Георги Градев направи няколко скандални разкрития преди началото на Извънредния отчетно-изборен конгрес.


Той съобщи, че съгласно него двама от претендентите и негови съперници – Георги Иванов и Михаил Касабов, са се обединили. Договорката е Касабов да се откаже в интерес на Иванов и да одобри още веднъж ролята на вицепрезидент, в случай че Иванов бъде определен.

Конгресът се организира поради оставката на Борислав Михайлов през декември, подбудена от вълнения преди и по време на Европейската подготовка България – Унгария, играла се на 16-и ноември в София

" Ако би трябвало да съм почтен, хората би трябвало да са пристигнали, с цел да упражнят свободата си на избор. Тъй като мракобесните времена, които бяха 18 години, са отминали. Вчера видях уплашени делегати. Надявам се, че това е единствено видимо поради хората от БФС, защото оттова има огромен напън да се гласоподава за статуквото. Вие доста добре знаете кой е статуквото – това са двамата души, които са се обединили през днешния ден: Георги Иванов и Михаил Касабов, сред които през днешния ден са се обединили ", стартира Градев.

И добави, че съгласно него само смяна могат да донесат Димитър Бербатов, Георги Захариев и самият той.

" Да, слушам, че има напън. Говорих с делегати. Споменават се за суми от порядъка на 5 хиляди лв., които са давани в регион Бургас и регион Свиленград, с цел да се гласоподава за Георги Иванов ", сподели още Градев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР