Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му
Коментари Харесай

БФС извади нови 41 клуба, Бербатов и екипът му зададоха три въпроса

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му оповестяват в обществените мрежи, че от родната футболна централа са лишили участието на нови 41 клуба. Това е станало на последното съвещание на Изпълнителния комитет, а от щаба на голмайстор №1 националния тим желаят футболната общност да бъде осведомена със случилото се и зададоха три въпроса към управлението в " Бояна ".
 Бербатов: Конгресът от 12 октомври ще бъде избран за недействителен, би трябвало да се насрочи нов Бербатов: Конгресът от 12 октомври ще бъде избран за недействителен, би трябвало да се насрочи нов
Ето какво написаха от " Р-Еволюцията е тук ":

" Докато основават каша след каша в българския футбол и скица след скица, с цел да продължат проваленото си ръководство, по този начин наречените отличници от Бояна, парадиращи със своята бистрота, не престават да мълчат за тематики, по които би трябвало да имат отговорност към футболната общност и към клубовете - членове на БФС. Като безпардонното скрито изключване на нови 41 клуба, случило се на последното съвещание на Изпълкома - без даже да се дават имена на клубове и да се преглеждат съответни мотиви за изключване на съответен клуб. Удобен " празен лист ", в който след това да може да бъдат попълнени "
неуместни " клубове. 
След като Борислав Михайлов и приближението му предложили, а членовете на Изпълкома дали своят вот да се изключат 41 клуба, без даже да знаят кои са и какви са възможните прегрешения съответно за всеки, транспарантните от Бояна не престават да крият тайната си скица.

Футболната общност и футболните клубове имат право да знаят!

Кои са изключените 41 клуба? 

Защо в решенията от съвещанието на Изпълкома не споменавате и дума за изключените клубове? 

Отделно си остава и въпросът към членовете на Изпълкома: Не ви ли е най-малко малко гузно, че гласувате изключване от системата на БФС на клубове, без даже да са ви дали имената им? ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg