Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов говори пред присъстващите

...
Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов говори пред присъстващите
Коментари Харесай

Бербатов: Трябва да има Конгрес, на който да присъстват всички клубове и кандидат-президенти на БФС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов приказва пред присъстващите 76 делегати на футболни клубове в Зала 3 на НДК.

„ Благодаря ви, че дойдохте и скърбя, тъй като футболът не печели от всичко това. Детско-юношеският футбол е приоритет за мен. Искам да видя някой като мен, Стилиян или Мартин. Когато ми пристигна времето, дано заповяда някой различен, или в случай че прецените, че не ставам, направете същото, което вършиме в този момент “, разгласи Бербатов в речта си пред делегатите в зала 3 на НДК.

„ Не ми е прелестно това, което се случва. Тъжно ми е, само че сме принудени и го вършим. Хората, които участваха на предходния Конгрес чуха речта ми. Всички кандидат-президенти и клубове би трябвало да участват. Това е футболът – една почтена конкуренция. Ние се борим за почтен и транспарантен конгрес, само че до момента не ни се даваше късмет за подобен. Това, което вършим сега е в границите на закона. Няма какво да се тормозим. Тъжно е, само че е неотложно, наложително. Правим го за положителното на футбола ", продължи някогашният нападател.

„ Трябва обединяване. Не желаеме доста, желаеме единствено почтен конгрес. Вие, клубовете, сте висшият орган на БФС. Това, което направихте е революционно. Нямах готова тирада, желаех да скалъпвам. Всеки може да ме държи виновен, в случай че не извърша обещанията, които дадох по време на обиколките из страната. Дори екипът ми ще ме държи виновен, в случай че престъпя моралния компас, който съм си поставил или не спазя думата си “, приключи Димитър Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР