Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов изрази

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов изрази
Коментари Харесай

Бербатов: В България има достатъчно треньори, които биха се справили по-добре от Кръстаич

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов изрази мнение, че има родни експерти, които биха се справили по-добре от националния селекционер Младен Кръстаич. " Лъвовете " позволиха две загуби в първите си две евроквалицикации - против Черна гора (0:1) и Унгария (0:3).

Бербатов е специфичен посетител в предаването Гостът на Sportal.bg , където приказва по всички настоящи тематики към българския футбол.
 Димитър Бербатов: Искаме оставката на цялото управление на БФС Димитър Бербатов: Искаме оставката на цялото управление на БФС
" Мисля, че в България има задоволително експерти, които биха се справили не по-лошо от Младен Кръстаич. Да не споделям и по-добре. Не желая да разгласявам имена, тъй като ще бъда атакуван, че лобирам за някого. При треньорите в България не се дава задоволително късмет ", показа Бербатов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР