Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов е

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов е
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Трябва да уважим избора на клубовете

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов е безапелационен, че той и неговият екип почитат избора на клубовете за президент на БФС.

Бившият футболен национал поздрави.

" Клубовете имат право да решат кой да ги управлява. Ние, както предишния път, можем да вървим с високо вдигнати глави. В продължение на три години представяхме това, което желаеме да създадем. Трябва да уважим избора на клубовете. Поздравихме го и му пожелахме триумф. Не видяхме нищо неправилно. Обърнах се към сътрудниците от УЕФА и ФИФА, с цел да следят. Клубовете направиха точния за тях избор ", показа той.

Новият президент на БФС Георги Иванов насочи покана към един от членовете на екипа на Димитър Бербатов, само че някогашният футболист на Манчестър Юнайтед отклони предлагането.

" За да се случи нещо в Изпълкома, би трябвало болшинство. Като си самичък не можеш да направиш нищо. Трябва ти болшинство, с цел да спираш това, което ти се коства погрешно. Това е мое мнение. Нека да дадем време на новия президент. Аз в профил ще се надявам футболът да върви в вярната посока. Има задоволително неща, с които да се занимавам ", добави той.

Димитър Бербатов има вяра, че времето ще покаже дали новият президент ще промени досегашния модел на работа.

" Винаги като изгубиш, не е хубаво. Ще създадем анализ. Всичкоко, което зависеше от нас бе направено. Ще разберем дали Георги Иванов продължава наклонността да няма смяна. Искрено се надяваме да е настъпила смяна. Не мисля, че пропуснахме да създадем нещо. Явно щом не сме съумели, очевидно не сме дали 100%. Сигурно в случай че почитателите гласоподаваха, щяхме да победим. Научихме доста неща и създадохме добър екип ", добави той.

Цялото изявление и резюме от последните минути можете да видите във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР