Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов
Коментари Харесай

Георги Иванов пред БНТ: Моята кампания е позитивна и навсякъде говоря за обединение

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов даде извънредно изявление за Българска национална телевизия седмица преди идния Конгрес, в което прикани за обединяване в родния футбол.

Според сегашния механически шеф на БФС новият началник на централата би трябвало да подаде ръка на останалите, с цел да погледнат всички в една посока, защото в противоположен случай негативизмът само би попречил.

" Злобата и завистта ме съпътстват зад тила към този момент в продължение на 30 години, тъй че няма нищо, което да ме изненадва. Моята акция е положителна и на всички места приказвам за обединяване. Който и да завоюва, би трябвало да подаде ръка на останалите и да гледаме в една посока, тъй като целият негативизъм пречи на футбола ", счита Иванов.

Пред нашата камера някогашният футболист на Левски бе безапелационен, че в оферти от него Изпълнителен комитет няма да участват имена на футболни президенти, тъй като това е " спор на ползи ".

" Има спор на забавни, тъй като в случай че вкараме президента на Лудогорец, би трябвало да създадем същото и с този на ЦСКА и Левски. Аз постоянно съм бил срещу това още преди да работя във федерацията. Когато аз пристигнах през 2022 година, към този момент имаше основан Изпълком от предходното управление, за който аз няма по какъв начин да нося отговорност ", съобщи нападателят с повече от 130 гола в кариерата си за " Синия " клуб.

Накрая кандидат-президентът на БФС разкри и за какво съгласно него целта на новия началник на централата не би трябвало да бъде построяването на нов народен стадион, а цялостното възстановяване на материалната база.

" Аз съм срещу това, което се приказва за нов народен стадион. В България към този момент има игрища в Пловдив, във Варна, по който се работи интензивно, в Разград, а в този момент и ЦСКА ще строи в София. Защо някой дава обещание да направи нов 50-хиляден стадион, който да коства 300 милиона в случай, че не мач идват по 2000 души. За нас приоритет би трябвало да бъдат материалните бази, където ще построяваме продукта, поради който хората ще желаят да дойдат ", приключи Георги Иванов.

Цялото изявление с Георги Иванов гледайте в предаването " Арена спорт " тази неделя (10 март) от 12:30 часа по Българска национална телевизия 1!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР