Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Димитър Бербатов започна от Видин обиколката на страната като кандидат за президент на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов и екипът му организираха среща във Видин с футболните клубове от района.

На среща в залата на Общинския съвет в дунавския град той показа своята стратегия за развиването на българския футбол пред представителите на клубовете в региона.

" В последните три години водим тази борба, която отива към своя край. Отново ще създадем това, което зависи от нас. Едно от най-важните неща е да покажем уважението си към клубовете и да обиколим страната за трети път. Да се срещнем, да представим програмата си за развиването на българския футбол, да видя какви въпроси има от тях. Това са все неща, които сме правили и преди, само че считам, че е изцяло редно и професионално да създадем още веднъж ", сподели претендентът за президент на БФС.

Бившият футболен национал съобщи, че не се опасява от конкуренцията.

" Ако има избори за неизменност, мисля, че печелим безапелационно, тъй като три години демонстрираме неизменност, твърдоглавие, дебелоглав за верните неща ", добави той.

Това бе първата от редица срещи с представители на родните клубове през 2024 година Изборният конгрес е плануван за 15 март.

" Зачеркваш по съвест и се надяваш да си направил верния избор. Когато всичко завърши, да се надяваме, че ще е минало по разпоредбите и никой няма да има никакво право да апелира ", посочи Бербатов.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР