Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Димитър Бербатов настоя моментално да бъде свикан конгрес на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов гостува във Варна покана за присъединяване в среща-дискусия на тематика " Спорт, обучение и бизнес – по моя метод ", проведена от Студентският съвет към Икономически университет в морската ни столица.

Пред публицистите на излизане от постройката някогашният футболист разяснява и сагата с БФС, описвайки я като " сапунена опера " и настоя за привикване на нов конгрес.

" Сагата с БФС върви постепенно, само че славно. Тя става сапунена опера. Всичко е с краката нагоре и е обърнато в такава посока, в каквато не би трябвало да е в действителност. И от една конкуренция, каквито би трябвало да са такива събития, се получава една борба и то извънредно мръсна борба, която се води на разнообразни фронтове. Кога има мъртвило, по кое време пристрастеностите бушуват, само че едно е ясно, че ние продължаваме да се борим и да работим по въпроса футболът ни да се промени към положително ", показа Бербатов.

" Ако питате мен мигновено би трябвало да има конгрес на футболния съюз, защото управлението би трябвало да подаде оставка и да се свикат нови избори ", сподели още той.

Голмайстор №1 в историята на националния тим на България показа още, че не престават правосъдните каузи към легитимността на конгреса, извършен през октомври 2021-а година и добави, че гояла част от българската футболна общност желае смяна.

По мотив срещата в университета Димитър Бербатов благодари за поканата и сподели, че ще има и други сходни прояви. Според някогашния национал всичко в живота и специалността опира да упоритост и предпочитание за това какъв брой искаш, дали обичаш да го правиш, за това какъв брой сполучлив можеш да станеш, по какъв начин се стига до там.

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед разяснява още, че когато би трябвало да приказваш на подрастващи и младежи става още по-предизвикателно и добави още, че образованието е основно в развиването на едно дете.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР