Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС за

...
Кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ – СДС за
Коментари Харесай

Мартин Харизанов: Аз ще бъда гласът на младите и се ангажирам той да бъде чут

Кандидатът за депутат от коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за 6-и МИР-Враца Мартин Харизанов е един от най-активните младежи в града.
Той е бизнесмен и член на Управителния съвет на ПФК "Ботев Враца”. Председател е на Алумни клуб,,Финанси 2013” на Стопанска академия "Д.А. Ценов” – Свищов. Завършил е със степен „ магистър “ Стопанска академия "Д.А. Ценов” - Свищов, специалности "Финансов мениджмънт” и "Финансово ръководство на обществения сектор”, а сега кара докторантура по стопанска система на тематика „ Финансово обезпечаване за развиването на Северозападния регион и обмисляне “. Той е един от уредниците на надпреварата за млади бизнесмени "Аз предпочитам да се развъртвам във Враца”. Семеен е и има две прелестни деца.
Веднъж към този момент той получи утвърждението на врачани като събра рекорден брой преференции в конкуренцията за общински съветници на локални избори 2019, което единствено демонстрира желанието на хората за млади и енергични лица в политиката.
Като човек, мощно заинтригуван от бъдещето на младежите в Северозападна България, показва развиването им и това на младежта като дейна част от гражданското общество, за собствен главен приоритет на депутат
"Децата и младото потомство имат повече потребност от образци, в сравнение с от рецензия. Тях ги интересува личността, концепцията която носиш и визията за политическо бъдеще на България. Те желаят да знаят, че си подготвен да се бориш за идея! “, споделя Харизанов.
За различен собствен приоритет показва образованието, което е приоритет и на коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за идващите 4 години.
Като депутат Мартин Харизанов счита да работи за развиването на туризма, спорта и връщането и задържането на младежите в Северозапада.
„ Стъпвам самоуверено, решително и отговорно към 45-то Народно заседание с чисто сърце и оптимизъм, които нося към този момент 31 години! Мога да поемам задължения и да ги осъществявам изцяло и постоянно нося отговорност за дейностите си. Моята мотивация, с цел да извърша целите си, е любовта към родното ми място и прелестното ми семейство. Аз ще бъда гласът на младите и давам обещание, че този глас ще се чува в Народното събрание. Подкрепете ме като гласувате с номер 28 в интегралната бюлетина и с преференция 110 “, споделя Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР