Кандидатът за кмет от ПП-ДБ в Сливен предизвика огромен скандал,

...
Кандидатът за кмет от ПП-ДБ в Сливен предизвика огромен скандал,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет от ПП-ДБ в Сливен обявил подкрепа от видни общественици без тяхно знание

Кандидатът за кмет от ПП-ДБ в Сливен провокира голям скандал, като употребява имената на известни хора в своя поддръжка, без те да са оповестили това или да са дали единодушието си, написа 7dnibulgaria.bg. По време на първия си брифинг Маринчо Христов показа акцентите на акцията си, част от претендентите за общински съветници, както и имената на видни персони в града, юристи, общественици и лекари, които го подкрепяли.

Сред имената, оповестени от „ Промяната “ бяха доктор Митко Баев, доктор Йордан Котов, инж. Ивайло Георгиев, Атанас Димов, Стайко Стайков, Петър Начев, Иван Дойчев, Диан Дойчев.

Малко след обявата в сливенски медии, видният инфекционист доктор Митко Баев излезе с опровергаване, че не е давал единодушие името му да бъде употребявано за политически цели.

„ По мотив тиражирана информация в медиите през днешния ден, че поддържам избран претендент за кмет в актуалната предизборна акция, декларирам, че не съм давал единодушието си за това. Не искам името ми да бъде употребявано за политически цели, най-много без моето изрично единодушие. Моля да бъде отстранено от листата с общественици, които поддържат въпросния претендент “, написа до медиите медикът.

По-късно и името на предприемача Петър Начев беше отстранено от листата с подкрепящите Христов.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР