Кандидатът за кмет от местна коалиция “България на регионите Искрен

...
Кандидатът за кмет от местна коалиция “България на регионите Искрен
Коментари Харесай

Искрен Веселинов обяви решителната си подкрепа за русенските енергетици

Кандидатът за кмет от локална коалиция “България на районите ” Искрен Веселинов, разгласи решителната си поддръжка за русенските енергетици.

България би трябвало да резервира своята енергийна самостоятелност и това минава през запазването на въглищните топлоелектрически централи, безапелационен е Веселинов.

Позорната предателска политика на държавното управление на „ Сглобката ” – ГЕРБ, ПП–ДБ и Движение за права и свободи – ще въвлече страната в енергийна взаимозависимост, инфлация, затворени производства и безработица.

Само в Русе 20 хиляди семейства, измежду които детски градини, учебни заведения и лечебни заведения, ще останат без отопление, 1000 индивида – без приходи, целият град – без топлоподаване. Това предлага държавното управление на града ни.

Другият проблем, който ще се появи, е нарушаването качеството на въздуха в търсене на различни средства за отопление, разяснява Веселинов. Необходимо е и преразглеждане на териториалните проекти, които би трябвало да включват и русенския район, счита той.

България има народен интерес да резервира работните места и енергийната си самостоятелност! Затова давам цялостната си поддръжка на протестиращите енергетици. Те бранят и нашите права, съобщи Веселинов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР