Кандидатът за кмет на Варна от коалиция Алтернативата на гражданите

...
Кандидатът за кмет на Варна от коалиция Алтернативата на гражданите
Коментари Харесай

Христо Димитров от „Алтернативата на гражданите” благодари на варненци за подкрепата

Кандидатът за кмет на Варна от коалиция „ Алтернативата на жителите ” излезе с послание към гласоподавателите.

На първия тур на изборите на 29 октомври той остана четвърти по резултат, като завоюва 10.23% от гласовете на варненци (10 866). Коалицията изпраща в Общинския съвет шестима съветници, измежду които е и той, откакто за листата им гласоподаваха 10 457 варненци, или 10.60% от гласоподавателите.

Публикуваме обръщението на Христо Димитров без редакторска интервенция:

Скъпи другари и съидейници,

Искам да благодаря на всеки от Вас за поддръжката. Всеки ваш глас е гласувано доверие, а няма нищо по-ценно от доверието.

Алтернативата на жителите Варна се събра като група от експерти в своите области, само че запалянковци в политиката.

Събра ни преди всичко желанието ни Варна да разгърне цялостния си капацитет на един от най-красивите градове в България и нетърпимостта към модела на ръководство от последните мандати. Модел, който дърпа обратно стопанската система, обществения и културния живот на Морската столица.

Ние сме тим от водачи – всеки се включи в акцията със лична тактичност, само че всички следвахме обща тактика и гонихме еднакъв резултат.

Като водачи ние се впуснахме в акцията с всичките си сили и възторг. Изградихме другарства, получихме скъпи уроци, сблъскахме се с действителност, в която играта не постоянно е до край почтена и обективна. Резултатът за нас е позитивен и се равнява на в действителност огромната поддръжка, която срещнахме. Въпреки, че зад нас не стоят огромни партийни структури, макар неналичието ни на опит и макар късия интервал на акцията, която организирахме - ние успяхме да запалителен по нашата визия и цел толкоз доста хора.

Удовлетворени сме от постигнатите резултати и от шанса в общинския съвет да попаднат цели 6 наши съветници. Влизаме в това начинание доста по-уверени, че сме на прав път и с голямата мотивация, че ще успеем да извоюваме всичко това, за което дадохте вашето доверие.

Искам да ви уверя, че зад тези 6 наши наши представители в Общински съвет, остава цялостният ни екип и няма да създадем нито крачка обратно от своите полезности и визия за развиването на Варна. Ние оставаме правилни на правилата си и носим със себе си триумфите и самочувствието си. Тези 6 души, отпред с мен като лидер на листата, ще носят отговорността да пазят нашата споделена тактика, да съставляват гласа както на своите сътрудници от обединението, по този начин и на всички наши гласоподаватели! Вярваме в силата на синергията, която ще трансформира нашите лидерски качества в ориентирана, координирана и единомислеща сила за смяна.

Работата занапред следва – за нашите фамилии, за вас, за Варна. Заедно за Варна!

С почитание и оптимизъм,

Христо Димитров и коалиция „ Алтернативата на жителите ”.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР