Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от Продължаваме

...
Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от Продължаваме
Коментари Харесай

Станаха ясни кандидатите за районни кметове от коалицията зад Васил Терзиев

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, повдигнат от " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", " Спаси София " и гражданската организация " Екипът на София ", показа през днешния ден претендентите за кметове във всички 24 региона на столицата, с които ще взе участие дружно на локалните избори.

В представянето взе участие водачът на " Спаси София " Борис Бонев. Терзиев и Бонев обявиха решително, че след няколко години са уверени, че всичко в София ще бъде променено.

При формалната си номинация в края на юни, Терзиев към този момент разгласи, че подкрепящата го коалиция ще номинира за още един мандат кметовете в четири региона.

Кандидатите за районни кметове на обединението зад Васил Терзиев са:

Георги Кузмов - претендент за кмет на регион " Оборище "

Трайчо Трайков - претендент за кмет на регион на " Средец "

„ Искам да бъда кмет, тъй като градската политика е значима. Това е средата, в която живеем, и това за мен в действителност има значение. Натрупал съм опит и съм подготвен да го споделя с моите сътрудници и бъдещия екип, който вероятно ще създадем, когато печеля, и се надявам да създадем живота в Оборище още по-добър. Защитата на Стара София е значима за мен, тъй като събарянето на остарели здания е закононарушение за мен – отива си идентичността на града “, съобщи Кузмов.

„ Средец “ е красивият и зелен център на София. Той подсети, че регионът изобилства от знаци и всичко може да се реализира, в случай че има законови промени “, уточни Трайков.

Ивайло Кукурин – претендент за кмет на регион „ Младост “

Еней Енчев - претендент за кмет на регион „ Студентски “

„ Моят опит, моите познания, моите умения са моите плюсове. Правя това нещо, тъй като ми писнаха безумията, които се случиха на регион „ Студентски “. Сред главните ми цели е битката с презастрояването, както и районната администрация да стартира да работи по-добре с жителите на региона. Едно от първите неща, които ще направя, е да обновя парк Студентски “, даде обещание Енчев.

Георги Атанасов – претендент за кмет на регион Банкя

Георги Тодоров – претендент за кмет на регион Люлин

Детските градини, инфраструктурата, чистотата, паркирането, облагородяването на зелените площи са общите проблеми на двата региона. Те считат, че всичко може да се промени, в случай че има предпочитание.

Ангел Стефанов – претендент за кмет на регион „ Овча Купел “

Димитър Петров – претендент за кмет на регион „ Красна поляна “

Общото сред двата региона съгласно тях е, че те могат да се трансфорат в едно прелестно място за живот.

Димитър Божилов - претендент за кмет на регион „ Триадица “

Константин Павлов - претендент за кмет на регион „ Лозенец “

Двата региона споделят доста общи пространства и могат извънредно сполучливо да работят дружно.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР