Кандидатът за кмет на община Созопол от ГЕРБ Красимира Германова

...
Кандидатът за кмет на община Созопол от ГЕРБ Красимира Германова
Коментари Харесай

Красимира Германова: Програмата ни за следващите 4 години предвижда и много нови проекти в град Черноморец

Кандидатът за кмет на община Созопол от ГЕРБ Красимира Германова и претендентите за общински съветници се срещнаха с жителите на град Черноморец. По време на полемиката бяха показани целите от програмата за ръководство на Германова и нейния екип както за съответното обитаемо място, по този начин и за цялата община. На срещата присъстваше и националният представител Иван Вълков. Кандидатът за кмет на община Созопол Красимира Германова подчертава върху напъните на нейния екип по повод развиването на град Черноморец.

„ Аз и моят екип се ангажираме да запазим напълно обществената политика и да разтеглим предлаганите услуги за жителите на общината като безвъзмездни детски градини, еднократно помощ за новородени, дейностите на Домашен обществен патронаж и разширение на услугите в домашна среда – домакински асистент, обществен и персонален помощник и мобилни патронажни грижи ", съобщи Красимира Германова.

Тя добави, че приоритет ще продължи да бъде новият образ на обитаемоте места в община Созопол. „ В управническата си стратегия съм заложила в град Черноморец да бъдат построени детска ясла и физкултурен салон, съблекални, тенис кортове, стадиони за баскетбол и волейбол в двора на учебното заведение “, сподели още претендентът за кмет.

„ Ангажираме се да изградим нова автогара и улици в новите квартали в Черноморец. Поемаме ангажимент да бъде осъществена цялостна замяна и създаване на Ви К, мръсна канализация и система за дъждовна вода на гр. Черноморец и с.о. Червенка “, безапелационна бе Германова пред жителите на Черноморец.

Досегашният кмет и претендент за нов мандат Добри Добрев поздрави своите съграждани от сцената в читалището. "Направихме не малко неща през миналите години, само че останаха още, по които да работим. Нека дружно продължим да развиваме Черноморец. "

Бургаският народен представител Иван Вълков поздрави жителите на Черноморец да гласоподават на 27 октомври с разсъдък и сърце, с цел да продължат положителните каузи да се случват в града. "Ние от ГЕРБ заставаме твърдо зад претендента за кмет на община Созопол Красимира Германова и нейния екип и ще я поддържаме на всички равнища - държавно управление, парламент и Европейски съюз при нейн предстоящ мандат на ръководство като кмет “, разяснява Вълков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР