Кандидатът за кмет на община Петрич Димитър Бръчков се срещна

...
Кандидатът за кмет на община Петрич Димитър Бръчков се срещна
Коментари Харесай

Димитър Бръчков: Обединяваме опит, резултати и проектна готовност за следващите четири години

Кандидатът за кмет на община Петрич Димитър Бръчков се срещна с водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

В хода на диалозите беше разисквана настоящата обстановка, обвързвана с акцията за локални избори 2023 година съответно в община Петрич.
Домакин на срещата беше един от най-дългогодишните кметове от Съюз на демократичните сили – кметът на село Рупите Георги Атанасов. Кандидат-кметът Димитър Бръчков срещна Румен Христов с осъществените планове във втория мандат, с привлечените външни средства по стратегии, без значение от неустойчивостта, произлизаща от рецесиите, през които мина страната.
Димитър Бръчков благодари за дадената поддръжка от Общинската конструкция на Съюз на демократичните сили – Петрич.

Доверие за трети мандат пристигна и от Политическа партия „ Българска социалдемокрация – Евролевица “, която взе участие на изборите в Петрич със независима листа за общински съветници. В нея са включени 17 претенденти за новия състав на Общински съвет. Водач на листата е Живко Карадалиев. В конкуренцията от Политическа партия „ Българска социалдемокрация – Евролевица “ влизат и други сегашни общински съветници. Партията има и трима претенденти за кметове на села. За тима на Димитър Бръчков с номер 7 в изборите на 29 октомври

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР