Кандидатът за кмет на Община Куклен Елена Филева и общинските

...
Кандидатът за кмет на Община Куклен Елена Филева и общинските
Коментари Харесай

Елена Филева даде старт на предизборната си кампания

Кандидатът за кмет на Община Куклен Елена Филева и общинските съветници от листата на Коалиция ЗС „ Александър Стамболийски “ (НФСБ, Съюз на демократичните сили, АБВ и ЗС „ Александър Стамболийски “) дадоха старт на благотворителна акция за жителите „ Мобилна грижа “ през днешния ден в 11 часа.

С безплатните медицински прегледи при експерти по кардиология, хирургия, ортопедия и вътрешни заболявания те откриха предизборната акция за локалните избори на 27 октомври 2019 година Освен консултация с медиците някои си направиха електрокардиограми, а други си мериха кръвното налягане. Най-много зарадва локалните наличието на ортопеда, на който много хора се оплакаха от болки в опорно-двигателната система.

Хубаво сте се сетили, но да можеше да е по-често, че да не се постанова да вървим до Пловдив, разясниха локалните, пристигнали до читалище „ Никола Й. Вапцаров “. „ Планираме тези прегледи да станат регулярни,ще се организират във всички обитаеми места от общината. Знаем, че са облекчение за вас, а и един от целите в нашата предизборна стратегия е грижата за хората “, отговори Филева.

Нейни поддръжници, които пристигнаха от 13 ч. в откритата приемната я увериха, че ще разчитат на новата общинска администрация да ремонтира улиците, да доизгради канализацията, да поддържа всички обитаеми места еднообразно чисти. Най-голямата болежка на кукленци се оказа безразличното отношение на администрацията към тях. От анкетите, които попълниха, стана ясно, че доста от жителите желаят локалната власт да бъде покрай тях, да имат достъп до кмета, който да ги изслуша и най-малко да им покаже пътя за решение на казуса, когато не е в положение да го реши на момента.

Запознати сме с болките ви и ще създадем всичко допустимо тези паники да останат надалеч от вас, увери хората Филева. Тя напомни, че предизборната акция на Коалиция ЗС „ Александър Стамболийски “ ще премине под мотото „ Куклен заслужава повече “, тъй като всички претенденти от листата на Филева са уверени, че кукленци могат да получат доста повече.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР