Кандидатът за кмет на Красно село Николай Веселинов днес влезе

...
Кандидатът за кмет на Красно село Николай Веселинов днес влезе
Коментари Харесай

Вижте какво каза Николай Веселинов пред ТОПСПОРТ, след което извика полиция

Кандидатът за кмет на " Красно село " Николай Веселинов през днешния ден влезе в постройката на РДНСК. Както е известно, той входира тъжба, поради която реконструкцията на стадион " Българска войска " ще се забави за неопределен срок.

Веселинов отговори на въпроси на ТОПСПОРТ , след което извика полиция. На мястото на събитието беше единствено наш човек.

Жалбоподателят даже заплаши медията ни със съд. Веселинов изиска от служител на реда да изземе записите от телефона на нашия кореспондент. Нещо, което естествено, че не беше направено...

Ето какво сподели той пред медията ни:

" Следите ли ме? Дайте да вървим по пътя и ще си приказваме. Вие какъв брой сте способен, с цел да разберете обстановката? Защо смятате, че преча за стадиона на ЦСКА? Жалбата ми е подадена в открит от закона период. Защо смятате, че жалбата стопира процеса? Така оповестили от ЦСКА? И вие имате доверие на ЦСКА? Ами, в случай че те не са осведомени и Ви манипулират?

Това е тъжба от заинтригувано лице в открития период. Ако не съм заинтригувано лице, за какво смятате, че спирам процеса? Не спирам процеса. Само повтаряте едно и също като папагал. Твърдите погрешни неща, не спирам процеса. Няма какво да си кажем. Вие твърдите, че е черно, аз настоявам, че е бяло.

Навличам си гнева на половин България? Опитвате се да стимулирате това, по този начин ли? Какво очаквате да стане, когато пуснете това в Интернет? По-скоро очаквате да наградите някои хора нещо да вършат.

Защо пък почитателите да затворят София поради мен? Дали съм подтикван от трета страна? Вие в този момент подтикван ли сте от трета страна?

ЦСКА е популярен тим и има право на прекрасен и съвременен стадион. Но има право да го получи по законов метод и ред. Всички институции са минати? Това не е тъкмо по този начин. Това е чисто нов обект. Кой Ви сподели, че ще има реорганизация на стадиона? Коя част от съществуващия стадион ще бъде непокътната? Защо се твърди, че е реорганизация, а не нов градеж?

Нищо не ми пречи този нов стадион. Процесът не е спрян от тази тъжба. Приберете се у дома и четете. Кое не разбрахте? Кой не споделя истината? Разбира се, че не съм подтикван от трета страна. Това са клюки. Дали съм хазартно подвластен? За спорт ли става дума или за хазарт? Как ще осъществявам своите зависимости като депозирам тъжби? Вторият синод, " Герена " и по този начин нататък... Никой не ме подтиква. Не съм подвластен хазартно. Дали ще си отдръпва жалбата или не е персонален въпрос. Ще реша какво да върша. Аз не изнудвам ЦСКА. Аз не съм рекетьор. Рекетьори ръководят страната.

Вие сте от ТОПСПОРТ ? Ще приключим нашия диалог и ще се забележим в съда ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР