Кандидатът за кмет на БСП Ваня Григорова отговори на предложението

...
Кандидатът за кмет на БСП Ваня Григорова отговори на предложението
Коментари Харесай

Григорова с брутален отговор до Терзиев за дебата

Кандидатът за кмет на Българска социалистическа партия Ваня Григорова отговори на предлагането на претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев за спор с още по двама души от екипите. Григорова направи това с отворено писмо, което изпрати до медиите и до Терзиев. Ето какво споделя тя в писмото:

Ще Ви чакам на следващия ден, 2-ри ноември, на дебата, проведен от Българска национална телевизия и bTV от 20,00 часа, както и на дебата по БНР в петък, 3-ти ноември, от 14,00 часа.

Имахте задоволително време, с цел да отговорите на тези оферти - за телевизионния спор, даже направено още преди първия тур, вместо да оферирате нещо, което е мъчно осъществимо броени часове преди балотажа.

Когато отправяте сходни предложения, добре е да си припомните, че сега сте претендент за обществена служба, а не корпоративен началник, който счита, че подчинените му са длъжни да извършват прищевките му.

Но защото разбирам, че имате потребност някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, другари, сътрудници, който поискате...

Аз ще Ви чакам там.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР