Кандидатът за депутат на ГЕРБ Радомир Чолаков излезе с позиция

...
Кандидатът за депутат на ГЕРБ Радомир Чолаков излезе с позиция
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Служебното правителство започва да пише нов закон за радиото и телевизията, а не му е работа

 Кандидатът за народен представител на ГЕРБ Радомир Чолаков излезе с позиция по отношение на готвен от служебното правителство според него нов закон за радиото и малкия екран:

Служебното държавно управление почвало да написа нов Закон за радиото и малкия екран! Такова знамение, служебно държавно управление да написа закони, не е било, само че има поръчка. Поръчката е спусната от " най-високо място ". Тошко Йорданов бил споделил, че Съвет за електронни медии е нездравословен и би трябвало да си върви и, че би трябвало, тука, незабавно нов закон за радиото и малкия екран, щото към този момент се не търпи! Тъй, че, служебното държавно управление би трябвало бързо да се набира и да работи. Така, щото, като се образува новият парламент, да е подготвен първият му закон - този за радиото и малкия екран.

Ще изпитваме естетическо наслаждение да следим кои видни медийни специалисти няма да пожалят труда и гениите си и ще ги слагат в услуга на Политическа партия " Има Такъв Народ ". Бог в действителност е необикновен шегобиец!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР