Кандидатът за депутат Емил Пейчев предизвика истински фурор“ в социалните

...
Кандидатът за депутат Емил Пейчев предизвика истински фурор“ в социалните
Коментари Харесай

Кандидат за депутат от Продължаваме промяната се похвали, че тръгва с лимузина към Софето

Кандидатът за народен представител Емил Пейчев провокира същински „ възторг “ в обществените мрежи със собствен пост, в който афишира, ще става политик на високо равнище. Към статуса му са прикрепени и фотоси, от които е очевидно, че Пейчев поема към постройката на Народното събрание с бяла ВИП-лимузина и черен анцунг.

„ Време е! Тръгваме към Софето и влизаме в политическа акция ", написа кандидатът-депутатът на Кирил Петков и Асен Василев над фотосите, на които щастливо театралничи до лъскавата бяла лимузина.
 Иван Костов: От Продължаваме промяната си служат с лъжи Иван Костов: От " Продължаваме промяната " си служат с лъжи
От " Продължаваме промяната " би трябвало да виждат, че са изгубили доверието на останалите политически партии. Една от аргументите е това, ч...



Емил Пейчев е регистриран като претендент за депутат от обединението на Кирил Петков и Асен Василев, на десето място в листата за Втори МИР Бургас. Пейчев сега е общински консултант в община Царево. 

Емил Пейчев е роден през 1983 година, женен с две деца, ръководи личен бизнес за климатична и хладилна техника. На изборите през 2019 година е трети в листата на " Гергьовден ", влезе в Общински съвет след отдръпването на Васил Каридков. През 2015 година партията събра 1000 гласа, което ги направи втора политическа мощ след ГЕРБ.

Наскоро името на Пейчев нашумя откакто стана ясно, че по негова тъжба прокуратурата в Бургас е разпоредила инспекция на близо 500 притежатели на парцели до плажовете. Според уеб страницата в Районната прокуратура е дошъл сигнал с входящ №302000-1367/02.09.2021 година и по който би трябвало да се открият осъществени закононарушения по чл.323а ал.1 от Наказателен кодекс. Този член от Наказателен кодекс планува отнемане от независимост до две години, санкция от хиляда до три хиляди лв. и разрушение на издигната постройка върху обработваема земя, земеделска земя или пасбище, в случай че се откри, че притежателят на парцела няма право на това. Де факто става дума за територии от стотици хиляди декара в зона А по Южното крайбрежие, които от доста години се водят като къмпинги, граничещи с плажовете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР