Кандидатът от Демократическата партия в Сената Колин Алред призна, че

...
Кандидатът от Демократическата партия в Сената Колин Алред призна, че
Коментари Харесай

Кандидатът за демократ в Сената Колин Алред признава, че партията му е „отстъпила назад“ с латиноамериканските гласоподаватели

Кандидатът от Демократическата партия в Сената Колин Алред призна, че партията му е „ отстъпила обратно “ що се отнася до латиноамериканската поддръжка, изборен блок, който се насочи към републиканците през последните изборни цикли.

В изявление във вторник за NBC News, конгресменът от Тексас, който се състезава да смъкна републиканския сенатор Тед Круз през ноември, беше запитан за какво счита, че латиноамериканските гласоподаватели от ден на ден гласоподават против демократите и какво беше посланието му към тях, изключително към тези, които живеят по южната граница.

Олред в началото избегна въпроса, като сподели на репортера, че е „ прекарал огромна част от детството си “ в Южен Тексас, преди да нападне Круз, че се опълчва двупартийният законопроект за граничната сигурност.

Представител Колин Олред, D-Tx., призна, че демократите са „ имали известно оттегляне “ измежду латиноамериканските гласоподаватели. (Emil Lippe/Getty Images)

„ Отнасяй...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР