Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев води

...
Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев води
Коментари Харесай

Екзитпол към 16:30 ч. в София: Терзиев - 38%, Хекимян - 19%, Григорова - 19%

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев води все още в конкуренцията с 38 % поддръжка, демонстрират резултати от екзитпол, извършен към 16,30 часа. След него с равни резултати - по 19% са Антон Хекимян, претендент на ГЕРБ-СДС, и Ваня Григорова, претендент на МК Българска социалистическа партия за България.

Четвърти в конкуренцията е претендентът на " Възраждане " Деян Николов с 8%, демонстрират данните от екзитпола. 

Избирателната интензивност към 15 часа на вота за кмет в София е била 22,4% по данни на социолози.

Екзитполът за Пловдив демонстрира преднина на Костадин Димитров, претендент за кмет на ГЕРБ - 35% пред Ивайло Старибратов, претендент на ПП-ДБ - 22%, а трети все още е Славчо Атанасов - КП " Съединени за Пловдив " - 18%.

В екзитпола за Варна претендентът на ГЕРБ Иван Портних води с 30%, втори е Благомир Коцев, претендент на ПП-ДБ, с 25% и Коста Стоянов - " Възраждане "  - 20%.

Данни от екзитпол за Кърджали пък демонстрират безапелационна победа на първи тур към този момент на претендента на Движение за права и свободи Ерол Мюмюн. Бившият банкер води с 57%, а втори със 17% е Никола Чанев от ГЕРБ. Третото място е за Константина Карабоюкова от Българска социалистическа партия с 9 на 100, а четвърти претендентът на " Възраждане " Даниела Петрова със 7,8%.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР