Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева и кандидатите за общински съветници дариха градски часовник на читалището

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Куклен Мария Белчева и претендентите за общински съветници от ГЕРБ - Куклен подариха градски часовник на читалището в града.





Той ще бъде подложен на кулата на постройката на НЧ „ Н. Вапцаров – 1909 “. В продължение на дълги години часовниковата кула на Читалището е зеела празна, откакто преди години остарелият градски часовник е свален. С дарението кандидат-кметът втори мандат Мария Белчева и претендентите за общинските съветници имат за цел да запълнят тази празнина и да придадат хубав образ на кулата, знак на Куклен. Часовникът е особено направен за мястото, на което ще бъде сложено, а след залез слънце, циферблатът му ще свети, с цел да демонстрира часът през деня и нощем, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.





На церемонията по даряването участва и националният представител от ГЕРБ и ръководител на Комисията по защита ген.Константин Попов. „ Знам, че Мария Белчева и нейният екип са дейни, амбициозни и способени хора, които знаят по какъв начин да трансфорат община Куклен в привлекателно място за живот. Това подаяние го демонстрира, както и всичко, което съумяха да свършат през миналите 4 години. С помощта на държавното управление на Бойко Борисов бяха отпуснати над 1 милион лв. за инфраструктурни обекти. 350 000 лева от тях бяха за реорганизация и ремонт на улици в индустриалната зона, която е част от Тракия икономическа зона. Останалите близо 650 000 лева. бяха планувани за други шест улици в град Куклен. Беше отпуснато и в допълнение финансиране по програмата на МОН за ИКТ технологии в образованието, като измежду утвърдените бе и детска градина „ Приятели” в Куклен. Това са единствено част от нещата, които съумя да свърши Мария Белчева и нейния екип. Убеден съм, че положителните неща за Куклен предстоят, само че ни би трябвало вашето доверие и поддръжка. За това изберете ГЕРБ и номер 43 в бюлетината, с цел да бъде довършено започнатото “, прикани присъстващите на церемонията поданици на Куклен ген. Попов. Специални посетители на събитието бяха "космическият глас " националната певица Валя Балканска и гайдарят Петър Янев, които поздравиха присъстващите с вълнуващи родопски песни.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР