Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кричим Атанас Бъбаров

...
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кричим Атанас Бъбаров
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кричим Атанас Бъбаров се срещна с жители на общината

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кричим Атанас Бъбаров се срещна с поданици на общината. Да го поддържат с него бяха националният предствител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков и регионалният координатор и претендент за кмет на Стамболийски Георги Мараджиев. Тримата първо разговаряха с актива на локалната конструкция на Политическа партия ГЕРБ.

Те разискаха предизборната акция и мероприятията, които предстоят. След това, дружно с претендентите за общински съветници от ГЕРБ в Кричим се срещнаха с жители по време на неделния пазар в града. "В персоналните диалози, които имах опция да осъществя с хората, които бяха излезли на пазара, те сложиха доста значими за разрешаване проблеми. Сред тях са запушените тръби от канализационната мрежа, което е оставило без вода за напояване половината град, неналичието на задоволително облагородени паркове, неналичието на детски площадки, амортизираната улична инфраструктура, зле поддържаните общински пътища, както и неприятното положение на земеделските пътища. Това са проблеми, които уверен съм могат да бъдат позволени от кмет, зад който стои ръководещата партия ГЕРБ “, разяснява Бъбаров.



От своя страна Георги Мараджиев поддържа думите на претендента за кмет на Кричим, като изброи забележимите резултати в община Стамболийски за последните четири години, откогато общината се ръководи от кмет на Политическа партия ГЕРБ. Атанас Бъбаров увери жителите на Кричим, че в случай че завоюва изборите, това ще е триумф за всички!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР