Кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет на Вълчи дол Георги Тронков

...
Кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет на Вълчи дол Георги Тронков
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет на Вълчи дол Георги Тронков пое ангажимент за индустриална зона

Кандидатът на ГЕРБ/СДС за кмет на Вълчи дол Георги Тронков ще премери сили с трима съперници на частичните локални избори на 9 октомври, назначени с декрет на президента на Република България. Георги Тронков поема уговорката да довърши построената от него единствена ски писта в Североизточна България с водоизточник за снежните оръдия, да направи главен ремонт на централния площад " Христо Ботев “ в общинския център по към този момент подготвен план, реорганизация на пътя Войводино- Николаевка, както и на пътищата сред останалите обитаеми места, ремонт на учебното заведение и детската градина в село Михалич.

В неговата стратегия е заложено построяването на индустриална зона с повърхност над 1200 дка съгласно Общ устройствен план, която ще осъществя благодарение на новоизбраните народни представители от варненската листа на ГЕРБ/СДС. " Общините в България имат вероятност за развиване, когато централната и локална власт работят в партньорство.

Правителството на ГЕРБ е потвърдило през годините на ръководство грижата си за дребните обитаеми места и инфраструктурата в тях “, споделя претендентът на партията за кмет на Вълчи дол Георги Тронков. Той е роден във Вълчи дол, 10 години е бил общински консултант от Политическа партия ГЕРБ, два мандата –председател на Общински съвет. Избран е за кмет на частичните локални избори през 2017 година и печели доверието на съгражданите си още на първи тур на локалните избори през 2019 година

На 57 години е, фамилен и татко на две деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР