Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън

...
Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън обещава маски и нарече Тръмп слабак, той му отвърна с приказки за комунизъм

Кандидатът на Демократическата партия за президент на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че в случай че завоюва изборите, ще вкара общонационално условие за носене на защитни маски по отношение на разпространяването на ковид, съобщи БГНЕС.
" Администрацията на Байдън и Харис ще задължи носенето на маски за лице в цялата страна ", сподели той в Twitter. " Гарантираме достъп до настоящи, надеждни и безвъзмездни проби за ковид и лекуване. Няма да губим време и ще поемем контрола върху разпространяването на вируса ", акцентира Джо Байдън.
 Щатите, които са решаващи за изборите в Съединени американски щати Щатите, които са решаващи за изборите в Съединени американски щати
С решаваща роля за американските президентски избори ще бъдат 14 щата. Очаква се Байдън да завоюва в Кънектикът, Ню Джърси, Илинойс,...
Междувременно, актуалният американски президент, които демонстрират, че изостава от противника си Джо Байдън ден преди изборите.
" Гласът за Байдън е глас за подчинение на контрола над държавното управление на глобалистите, комунистите, социалистите, лицемерните богати либерали, които желаят да ви накарат да мълчите, да ви цензурират, да ви зачертават и санкционират “, съобщи президентът във Файетвил, Северна Каролина, по време на първия от петте митинга, планувани в четири щата. " Все отново ще спечелим ", сподели той пред навалица, която скандираше: " Още четири години! "
Изборната конкуренция бе белязана от пандемията, която умъртви повече от 231 000 души в Съединени американски щати, взриви безработицата и акцентира дълбоките разделения в американското общество.
В Кливланд, Охайо, Байдън атакува Тръмп с това по какъв начин се оправя с пандемията. " Утре имаме късмет да прекратим президентството, което раздели тази нация ", сподели Байдън, наричайки Тръмп " слабак " и " срамен ".
 Докато Тръмп се бъзика с Русия, нова хакерска офанзива против медицински институции в Съединени американски щати Докато Тръмп се бъзика с Русия, нова хакерска офанзива против медицински институции в Съединени американски щати
Аналитици по компютърна сигурност в Съединени американски щати настояват, че зад хакерски атаки против медицински институции в страната стои източноевропейска груп...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР