Кандидат за общински съветник в Симитли е бил нападнат и

...
Кандидат за общински съветник в Симитли е бил нападнат и
Коментари Харесай

Кандидат за общински съветник в Симитли е бил нападнат и бит от представители на друга партия

Кандидат за общински консултант в Симитли е бил атакуван и обичай от представители и претенденти на друга партия. Преди това му е предлаган рушвет за обезпечаване на техни хора в секционните комисии.

Младият мъж, който е бил заплашван и обичай, е претендент за общински консултант от партийна листа. Преди два дни други участници в изборите за локална власт му предложили да бъде част от скица за пазаруване на секционни комисии:

" Опитаха се да ме подкупят. Предложиха ми 30 000 лв. да си вкарат членовете на същата партия във всички изборни секции, за което естествено, аз не се съгласих ".

Същия ден вечерта група мъже настигат автомобила на пострадалия на пазара в Симитли:

" Преследваха ме и ме настигнаха на пазара, заградиха ме с три автомобила и бе употребена мощ върху мен. Аз съм доста покъртен от протичащото се. Страхувам се за себе си ".

Напрежението в Симитли в деня на изборите продължава да ескалира. Общинската изборна комисия е залята с тъжби и сигнали. Председателят Величка Ушатова:

" Броят не мога да ви кажа, тъй като непрестанно постъпват тъжби и сигнали за наблюдаващи, които вървят облечени с жълти жилетки. В момента ще заседаваме да забележим кои тъжби са основателни и надлежно какви дейности да бъдат подхванати ".

Междувременно в Общинската изборна комисия влязоха и представители на полицията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР