Кандидат-президентът Румен Радев призна в изявление след днешните избори, че

...
Кандидат-президентът Румен Радев призна в изявление след днешните избори, че
Коментари Харесай

Радев се изплаши - призна, че изходът на балотажа съвсем не е предрешен! Прие искането за дебат с проф. Герджиков

Кандидат-президентът Румен Радев призна в изказване след днешните избори, че балотажът, на който ще се изправи другата седмица против проф. Анастас Герджиков, напълно не е превдварително решен. " Ясно е, че ще има балотаж за президентските избори. Резултатът все още дава оптимизъм, ще бъде неточност да си мисли, че изходът е превдварително решен ", разгласи той.

" Разбира се, че ще ме видите на спор с проф. Герджиков ", даде обещание Радев, макар че не се съгласи на подобен спор преди днешните избори.

" Щабовете ще уточнят по кое време и къде ще се организира дебатът с проф. Герджиков ", изясни той.

" Служебното държавно управление не си губи времето. То сътвори народен проект и се сътвориха условия за подготовка на лечебните заведения. В момента няма напрежение в лечебните заведения ", сподели Радев на фона на претъпканите с тежко заболели отделения и изнемогващите лекари.
свързани новини14348преди 27 минути
Кандиат-президентът изръси още, че ограниченията против ковид давали резултат и са съумели да не затворят страната макар пика, който имаше през последните седмици.

Той посочи, че парламентарно показаните партии би трябвало да създадат реформаторско, антикорупционно, обществено държавно управление, което да бъде подкрепено от ясно изразено болшинство.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР