Кандидат-кметът докарва визия на селска мутра Всъщност футболистът, замечтал се за

...
Кандидат-кметът докарва визия на селска мутра
Всъщност футболистът, замечтал се за
Коментари Харесай

ПЛАН: Кой е мутренският кандидат за кмет на Сливен Пламен Крумов и за какво се бори?

Кандидат-кметът докарва визия на селска мутра

Всъщност футболистът, замечтал се за кметския пост, влиза в акцията, с цел да бъде патерица. Така постъпи и Лечков.

През 2003-а службите масирано поддържаха Лечков и промиха мозъците на сливналии. Любителят на шаренкото беше показан като популярен футболист, предприемач и прочие суперлативи. Беше му предоставена концесия на общинския стадион и парка към него, откакто някои хора от Общинския съвет и към кмет намазаха филийката.

Футболистът Йордан Лечков, на който липсват първите седем, разкопа Сливен, с цел да си търси дипломата за приблизително обучение. Висшето си го получи наготово. Разкопа и унищожи Сливен, ограби го..

Неговият обир, подкрепян от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Национална движение „Симеон Втори" и прочие, върна Сливен в каменната ера… Сега „ огромният футболист и предприемач “ Пламен Крумов щял да възражда Сливен. На всички би трябвало да е ясно, че сполучливи предприемачи в България няма. Успешни са единствено тези, които са обвързани в зависимости с властта.

Крумов е в дълбоки зависимости. Преди да повдигнат Стефан Радев за кмет на Сливен – наследник на партийния секретар на Българска комунистическа партия в Кермен, тимаджия и член на Българска социалистическа партия, Крумов беше номиниран за кмет на Сливен от ГЕРБ.

Така че сълзливите приказки какъв брой сполучлив е този човек демонстрират единствено, че сливналии ни считани за простаци.

Замисълът е да има балотаж сред пробития Стефан Радев и неуместния Пламен Крумов, с цел да може Сливен да продължи да бъде в лапите на феодалите. Честито, Сливен! Който желае, да гласува… Избор няма, приключва осведомен.

Източник: narod.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР