Кандидат-депутатката от ДБ Антоанета Цонева се възмути от закачките из

...
Кандидат-депутатката от ДБ Антоанета Цонева се възмути от закачките из
Коментари Харесай

Цонева се ядоса: Не пълним торбите със салам и лютеница, а със семена за теменужки

Кандидат-депутатката от Демократична България Антоанета Цонева се възмути от закачките из обществените мрежи, че обединението нонстоп цялостни рекламните торби с храни и най-много със колбас и лютеница. Желязната лейди на ДаБг изясни, че ПП/ДБ не били пълнили предизборни пликчета за гласоподаватели с салами и консерви, а с брошури и семена за теменужки.

Цонева написа на страницата си във фейсбук: " Пълнила съм тези торбички и знам какво има вътре - флаери и вестници, няма колбас и лютеница. Който е измислил този файк въобще не познава гласоподавателите ни, откакто си показва, че някой може да се върже на това. При нас има и семена - употребяват се с огромен интерес. Благодаря на Мариела Йорданова, че ги обезпечи, почисти проблема острието на ДаБг.

На предишните избори, Цонева черпеше гласоподавателите с ашуре. Сега пък, преди десетина дни, амбициозната дама пи кафе с гласоподаватели в родния си Разград, където води листата на обединението.     

По време на изборите през 2021 година обаче Цонева упрекна ГЕРБ и Движение за права и свободи, че раздават хранителни артикули, съпроводени с бюлетина.





„ Има хора, които се нуждаят от тези пакети с ориз и брашно, има ръководство, което експлоатира бедността им и желае да остане на власт, макар че държи България на дъното по приходи, и има вяра, че може да завоюва гласовете им против купичка ориз “, написа тя тогава.  

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР